Verrijk je gangpaden, verhoog je winst en raak het hart van je klanten

met de wenskaarten van AQUARELLINDE

Het verhaal achter onze wenskaarten...

 • Wie zijn wij?

  Wat leuk dat je meer over ons wilt weten!

  Samen met mijn ouders heb ik een klein, snelgroeiend familiebedrijf bestaande uit moeder, vader en dochter. Oorspronkelijk zijn mijn ouders vanaf 2008 vanuit huis en tuinhuis begonnen met het leveren van wenskaartenmolens en relatiegeschenken aan verpleeg- en verzorgingstehuizen.

  ​Tijdens mijn studie ben ik met hen gaan samenwerken, waar mijn moeder en ik de wenskaartendesigns schilderen en pakkende teksten bedenken en leveren. Inmiddels ben ik afgestudeerd en regel ik samen met mijn vader ook alles achter de schermen. Zo leveren wij sinds enkele jaren aan diverse vestigingen van Nederlandse supermarkten zoals Jumbo, Plus en enkele boekhandels.

 • Onze missie

  In een wereld die steeds meer digitaal wordt, streven mijn ouders en ik naar het behouden en versterken van authentieke connecties. Door het medium van handgeschilderde aquarel wenskaarten, zetten wij ons in om elk bericht betekenisvol en memorabel te maken. Voor ons is een kaartje geen simpel stukje papier, maar een brug die mensen dichter bij elkaar brengt, een moment dat blijvende herinneringen creëert.

  Daarnaast zetten we ons in om onze partners, de supermarkten, een naadloze en winstgevende ervaring te bieden. Onze missie is tweeledig: de wereld voorzien van emotioneel geladen kunst en verbinding en onze zakelijke partners een zorgeloze en rendabele samenwerking bieden.

Waarom AQUARELLINDE wenskaarten?

 • Onderscheidend & Uniek

  Onze kaarten vallen op door de sfeervolle designs en persoonlijke, gevoelige teksten. Het zijn niet zomaar kaarten; het zijn kleine kunstwerkjes die een persoonlijke touch toevoegen aan elke boodschap en écht raken.

 • Hoog winstmarge & Waarde

  Wij streven naar de beste winstmarges voor jouw winkel. Maar het is meer dan dat. Het gaat om de glimlach van een klant die de perfecte kaart vindt, en de brug van verbinding die elke kaart vormt tussen zender en ontvanger.

  Kortom, door in te zetten op de unieke waarde van onze kaarten, bouw je aan een diepere, emotioneel geladen relatie met jouw klanten, wat leidt tot een verhoogde tevredenheid en loyaliteit.

 • Ruimtebesparende molens

  Wij begrijpen de waarde van winkelruimte. Onze innovatieve wenskaartcarrousels zijn ontworpen om optimaal te presenteren met minimale ruimte.

 • Zorgeloos Partnerschap

  Met ons aan je zijde hoef je je geen zorgen te maken over het beheer en aanvullen van de kaartenvoorraad. Wij zorgen ervoor dat jouw schappen altijd gevuld zijn met de nieuwste en meest geliefde designs.

Verhoogde klanttevredenheid

In de huidige winkelomgeving is het niet alleen belangrijk om producten van kwaliteit te leveren, maar ook om een emotionele connectie met klanten te maken. Dit draagt bij aan klantloyaliteit en een verhoogde winkelbeleving. Wanneer klanten een kaart selecteren, kiezen ze niet zomaar een stukje papier - ze kiezen voor een ervaring, voor een manier om hun gevoelens te delen met hun dierbaren. Dit proces van selectie en het geven van de kaart wordt een betekenisvol onderdeel van hun dag, wat resulteert in een diepere tevredenheid over hun winkelkeuzes.

Variatie & Authenticiteit

Klanten houden van variatie en authenticiteit. Door AQUARELLINDE wenskaarten aan te bieden, laat je jouw klanten zien dat je waarde hecht aan kwaliteit, originaliteit en emotionele waarde. Dit versterkt niet alleen hun perceptie van jouw supermarkt als een plek die zorgvuldig geselecteerde producten aanbiedt, maar moedigt hen ook aan om terug te keren, wetende dat ze altijd iets speciaals kunnen vinden in de gangpaden.

Meer dan gewoon een kaart - een boodschap die het hart raakt

Laten we samenwerken!